Minos Pallas

Op vrijdag 4 november 2022 is het – eindelijk – weer zover: een hapje en een drankje ter afsluiting van het motorseizoen.

 

Dit jaar gaan we naar Grieks specialiteitenrestaurant Minos Pallas aan de Middenwaard in Heerhugowaard. Vanaf 18.30 uur worden we verwacht. Op hun website kun je de kaart bekijken. Zij hebben een bijzonder uitgebreide kaart. Naast deze kaart kun je ook nog kiezen voor een zelf samen te stellen 3-gangenmenu, waarvan ik deze foto gemaakt hebt (dit staat niet op de website):

Als men groepsgewijs hetzelfde gerecht wil nemen, kan dat natuurlijk. Zo kan een gyrosschotel voor 2 personen ook voor 10 personen besteld worden. Prijstechnisch maakt dat echter niet uit. Het staat dus een ieder vrij om te kiezen wat ze lusten en/of hoe veel ze willen eten/drinken.

Wel is er een dringend verzoek: iedereen kan per persoon of per koppel betalen, maar er wordt wel verwacht dat men zelf even bijhoudt wat men gegeten/gedronken heeft. Als iedereen dat netjes bijhoudt, is degene die het laatste moet betalen (ze houden de totaalrekening natuurlijk bij) nooit de pineut.

 

LET OP:
Iedereen wordt geacht om (per persoon) bij binnenkomst € 2,00 (een 2-euro munt of 2 losse euro’s) in een potje te doen. Dit is in principe de fooi voor degenen die ons gaan bedienen, maar dat potje wordt pas gegeven als de laatste persoon betaald heeft. Staat er dan nog een bedrag open, waarvan niet bekend is wie dat heeft genuttigd, kan dat uit deze pot gehaald worden. Wat overblijft is dan de fooi.

Margriet en ik hebben een aantal weken daar nog gegeten: prima voedsel, lekkere ouzo en leuk personeel. Hopen dat dat ook voor een groep van (op dit moment) 21 personen geldt. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Eters:

Anja en Peter
Adriaan en Ans
Bert en Jeltsje
Claudia en zoon Patrick
Hector (Kiwi) en Kim
Jaap en Margriet
Jan
Kees
Matthijs en Marianne
Noël
Peter en Lenie
Pieter en Paulien

 

En net als bij het jaarlijkse motorweekend naar het buitenland moet je één ding niet vergeten:

NEEM JE GOEIE HUMEUR MEE!