Pensioenfeesten

Een ongelooflijk mooi begin van mijn pensioen!

Wat zijn deze vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli ongelooflijk mooi geweest. In het Engels noemen ze dat “going out with a bang”, wat een knalfeesten hebben we gehad. Heerlijk en memorabel!

Dank aan Adriaan en Ans, Adriaan en Jolanda, Afra, Agnes en Piet, Alex, Anja en Peter, Arie, Ben, Bert en Jeltsje, Carolina en Olaf, Chris en Trudy, Claudia, Co, Dana, Daria, Dorus en Anne, Frans en Tonia, Frans en Bettina, Fred, Gerrit en Camila, Guus en Liesbeth, Hans met partner, Herman, Jan, Jan Arend en Lonneke, Jan en Trudy, Johan en Astrid, Joop en schoonzoon Martien, Jos, José B, José en John, Joyce en Tim, Karin, Kees en Gerda, Kiwi en Kim, Lindsey, Lizzy, Lukasz, Luuk, Margriet, Marian, Marin, Marina, Mariusz, Marjolijn en Rob, Matthijs, Nico en Ida, Niels en Leandra, Norah, Peter en Femke, Peter en Lenie, Peter K, Pieter en Paulien, Renate, René, Robbert, Robert, Roelof, Ruben, Sandra en Luciën, Sanne, Sun, Teun en Mieke, Tigo, Tineke en Rikus, Tobiasz, Wendy, Will en Jolanda, William, Yvon.

Jullie komst was een cadeau voor mij. Ondanks hints over geen cadeaus toch weer overladen met bier, geld en heel veel andere mooie en leuke dingen, ontzettend bedankt daarvoor allemaal. Er waren mensen die bezorgd waren of ik niet binnen 3 maanden “in een zwart gat zou vallen”. Nou, maken jullie je daarover maar geen zorgen meer, de aankomende maanden ben ik simpelweg iedere dag dronken …  😉

Maar eerlijk is eerlijk: het geeft toch een dankbaar gevoel en ik voel de waardering. Allemaal ontzettend hartelijk bedankt voor jullie gezelligheid!

 

Margriet en Roelof hebben de nodige foto’s gemaakt. Margriet heeft daarvan twee albums gemaakt: een van de vrijdag en een van de zaterdag, in haar albums zijn ook wat “kiekjes” van Roelof opgenomen. Maar de kiekjes van Roelof zijn ook allemaal te bekijken. Allebei topfeesten!

 

Klik hier voor foto’s van Margriet van vrijdag

Klik hier voor foto’s van Margriet van zaterdag

Klik hier voor de kiekjes van Roelof van vrijdag

Klik hier voor de kiekjes van Roelof van zaterdag

 

Ik heb diverse mooie speeches van onder andere mijn werkgevers Peter en Carolina Köhne, van collega Sandra. van Norah en Luuk en van Adriaan en Anja namens de aanwezige ReigerRijders aangehoord. En een lied van mijn schoonzusters Agnes en Marian. En een leuke, erg accurate presentatie van Dorus en Roelof. Hieronder een speech die mijn oudste zoon Freek digitaal gestuurd heeft, maar die helaas in het feestgedruis verloren is gegaan. Toch het luisteren waard …

 

 

Op deze plaats wil ik Peter, Carolina, Frans en Tonia Köhne ontzettend bedanken voor de mogelijkheid om deze pensioenborrel in hun tuin te mogen vieren.

En aan jullie allemaal (mede dankzij Margriet, mijn steun en toeverlaat): bedankt voor twee héél gezellige avonden.

Tot snel ziens!